- Reklama -

Bye-bye, Hockeytown. Detroit se odhodlal k revolučnímu kroku

- Reklama -

Fanda NHL
Fanshop týmu
Pro fanoušky uplynulých dvou dekád byl název „Hockeytown“ synonymem pro značku Detroit Red Wings. Nyní se klub rozhodl, že legendární přezdívku odstraní ze středového kruhu. V nedávno vystavěné Little Caesars Aréně tak končí jedna éra.
„Střed ledu bude mít nový, svěží vzhled: okřídlené kolo, jedno z nejikoničtějších log v celém profesionálním sportu v něm bude mít výhradní pozici,“ cituje klubové prohlášení Kirkland Crawford z deníku Detroit Free Press.
Původní a nový vzhled středového kruhu:


Pojmenování „Hockeytown“ se uchytilo v 90. letech, kdy získala Rudá křídla dva Stanley Cupy. Za více než 20 let se pak stihlo rozšířit i mimo hranice Michiganu a stalo se jedním ze symbolů celku Original Six.
Informace o změně designu ledové plochy přitom přichází jen pár dní poté, co musí příznivci Red Wings čelit zprávám o konci kariéry týmových ikon Henrika Zetterberga (čtěte ZDE) a Niklase Kronwalla (více ZDE).
Ve městě u Velkých jezer se očividně schyluje k novým časům.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -