- Reklama -

Bývalý obránce Boynton byl zadržen policií za výtržnosti v kasinu

- Reklama -

Někdejší hokejový obránce NHL Nick Boynton byl zadržen americkou policií a čelí v současnosti několika obviněním za nepřístojné chování. Ve výčtu jeho prohřešků jsou například nepřiměřený útok, obtěžování nebo vzdorování zatčení. To všechno měl Boynton spáchat ve čtvrtek ráno při návštěvě kasina v Buffalu.
Podle místní policie Boynton ve čtvrtek před druhou hodinou ranní obtěžoval několik návštěvníků podniku Seneca Buffalo Creek Casino. Navíc měl praštit přivolaného policistu, který se jej měl snažit „umravnit“. Přitom ještě stihl bývalý hokejista poničit zařízení kasina.
K celému incidentu se vyjádřili zástupci týmu Arizona Coyotes, pro které Boynton v současnosti pracuje jako analytik v klubovém rádiu. „Brzy ráno byl Nick Boynton zadržen v souvislosti s událostmi v kasinu v Buffalu. Probíhá policejní vyšetřování. Budeme celou situaci podrobně sledovat a než se celá věc vyšetří, nebudeme to více komentovat,“ píší Coyotes v prohlášení.
Momentálně je Boynton pod dohledem policistů na ošetřovně v Erie County Medical Center a předpokládá se, že v pátek bude předveden před soudce v Buffalu.
Jako hráč Boynton nastoupil k 605 zápasům základní části NHL a během jedenácti sezón v lize oblékal dresy šesti mužstev. S aktivní kariérou skončil v roce 2011 a pro letošní sezónu jej zaměstnali Arizona Coyotes.
Foto/Photo by: Bridget Samuels

- Reklama -
Jirka G. Novák
Narozen v roce 1977. NHL sleduji od 90. let. V letech 1996-2002 redaktor ČTK a zároveň několik let externí spolupracovník nhl.cz. Během té doby publikovány stovky článků ze všech oblastí sportu v mnoha českých denících. V letech 2003-2012 jeden ze zakládajících členů redakce sport.cz. Osobně se zúčastnil 6x mistrovství světa dospělých a 2x juniorských MS v hokeji, několika zápasů NHL. Spoluautor knihy o Dominiku Haškovi.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -