- Reklama -

Calgary podepsalo novou smlouvu s Jankowskim, u Kulaka rozhodla až arbitráž

- Reklama -

Fanshop týmu
Flames se ve středu dohodli na nové dvouleté smlouvě s útočníkem Markem Jankowskim. Zatímco v případě kanadského centra se obě strany vyhnuly nepříjemné arbitráži, u zadáka Bretta Kulaka nebylo zbytí a o jeho platovém ohodnocení rozhodl až soudce.
Třiadvacetiletý Jankowski si v příštích dvou letech vydělá v průměru 1,675 mil. amerických dolarů. Rodák z Hamiltonu prorazil do NHL až v uplynulém ročníku, v němž odehrál 72 zápasů s bilancí 17 gólů a osmi asistencí.


Chceš bezva draftovou kšiltovku za férovou cenu? Klikni TADY


Kulak byl v rámci arbitrážního řízení ohodnocen ročním kontraktem v hodnotě 900 tisíc. Hráč původně požadoval 1,15 mil. za sezónu, klub mu ale nabízel pouze dvoucestnou spolupráci s roční gáží 650 tisíc. Čtyřiadvacetiletý Kanaďan naskočil v minulé sezóně do 71 duelů, v nichž zaznamenal osm bodů.
Flames mají nyní ještě dva chráněné volné hráče bez kontraktu. Jedná se o forvarda Garneta Hathawaye a beka Noaha Hanifina, jehož nedávno získali z Caroliny (čtěte ZDE).
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -