- Reklama -

Canes ztrácí svůj hlas. Legenda je na odchodu

- Reklama -

Jen málokterý televizní komentátor v NHL má tolik nesmazatelnou stopu jako John Forslund v Carolině. Nyní to však ke smůle fanoušků i klubu vypadá, že jeho čas u Hurikánů dospěl ke svému konci. Generální manažer Hurricanes Don Waddell přiznal, že jednání o novém kontraktu s jednou z tváří organizace vázne.
Jedinému komentátorovi Canes vypršela 30. června smlouva a nová není v dohlednu.


„Máme za sebou hodně debat, mluvil jsem hodněkrát s jeho agentem, mluvil jsem hodněkrát s Johnem,“ cituje Waddella agentura AP.  „Položili jsme karty na stůl. Včera nepožádali o nic jiného než o čas.“
Lokální stanice ABC11 uvádí, že klub projevil snahu, Forslund ale již nejeví zájem. Hlasatel, který patří k ikonám franšízy, podle televize zdůraznil, že odchod není jeho přáním, chce se ale „posunout dál“.
Podle všeho hraje v situaci roli i finanční kondice klubu.


„Už od roku 1997 miluju zdejší fanoušky a miluju Hurricanes. Tohle se nikdy nezmění,“ cituje ABC11 Forslunda, který se do Severní Karolíny stěhoval před čtvrtstoletím z Hartfordu.
Televize dodává, že jeho návrat ke klubu je už nepravděpodobný.
Forslund je s franšízou od roku 1991, kdy začal komentovat klání Whalers. Zkušenosti má také na celonárodní úrovni, když pokrýval hokej na stanicích ESPN, Versus, NBC a NBSCN.
Jeho hláška ‚Hey Hey Whaddaya Say!‘ se stala mezi fanoušky legendární. Nyní ale vše nasvědčuje tomu, že už nebude nadále spojována s Carolinou.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -