- Reklama -

Capitals údajně nabídli Ovečkinovi víceletý kontrakt

- Reklama -

Ruský portál sports.ru uvádí, že Capitals předložili svému kapitánovi Alexi Ovečkinovi novou víceletou smlouvu s průměrnou roční hodnotou mezi 9,5 a 10 mil. amerických dolarů. Délka kontraktu se údajně nachází mezi třemi až pěti lety.
Hvězdný forvard vstoupí do posledního roku své 13leté smlouvy, v rámci které ročně vydělává zhruba 9,5 miliónů.

HOKEJOVÁ BOMBA: ROUŠKY NHL ZA PÁR KAČEK!

34letý Rus patří mezi největší hvězdy NHL, když v dosavadních 1152 zápasech zaznamenal 1278 bodů za 706 gólů a 572 asistencí. Devětkrát získal Trofej Mauricea Richarda, třikrát Hartovu trofej a Cenu Teda Lindsaye, jednou Calder Trophy, Trofej Arte Rossa, Trofej Conna Smythea a v roce 2018 Stanley Cup.
Jeho jméno je často spojováno s otázkou, zda by mohl překonat gólový rekord Wayna Gretzkého. Aktuálně mu chybí k pokoření tohoto milníku 188 přesných zásahů.
V uplynulém ročníku odehrál 68 utkání, ve kterých vstřelil 48 branek a nasbíral 67 bodů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -