- Reklama -

Carey Price: Nemám žádný plán, co dělat po kariéře

- Reklama -

Hvězdný gólman Carey Price se dlouhé roky pere s těžkými zraněními. Jeho poslední zranění kolene jej pustilo do pěti zápasů v loňské sezoně, poté Carey Price ohlásil, že vstupuje do program Hráčské asociace na pomoc hráčům. Od té doby za Montreal nenastoupil, svoji profesionální kariéru však podle všeho ještě neukončil a ani se k tomuto kroku v nejbližší době nechystá.

Na tiskové konferenci, kde Price sděloval novinky ohledně svého zdraví, mimo jiné řekl, že nemá žádný plán, co dělat v případě, že by musel nyní ukončit kariéru. V současnosti se zabývá především tím, aby mohl bezbolestně fungovat v běžném životě.

„Musím jít postupně. V tuto chvíli se nechystám končit. Mým hlavním cílem pro nejbližší týdny a měsíce je fungovat bez bolesti v běžném životě. Stále mám potíže třeba při chození po schodech. Takže moje hlavní priorita je zbavit se bolesti v běžném životě a od toho se pak odrazím,“ popsal pětatřicetiletý brankář.

Pricovo zranění si vyžádalo operaci a velmi dlouho rehabilitaci, která však trvá velmi dlouho.

- Reklama -

„Je to frustrující, nicméně bavil jsem se s pár lidmi, co měli podobné zranění. Ti mi řekli, že se poprvé cítili normálně až třeba po více než roce. Takže si stále uchovávám naději. Musíme pokračovat v řešení tohoto problému, protože se obávám další operace,“ sdělil novinářům Price.

Podle svých slov se dlouholetý gólman slavného kanadského klubu snaží najít správný způsob, jak být na blízku mužstvu. „Každý zraněný hráč vám řekne, že je to zvláštní pozice. Jste sice stále součástí týmu, zároveň ale vlastně nejste. Nechci chodit do arény každý den, když tam jsou kluci a makají. Nechci narušit jejich práci. Když jim nemohu tuto sezonu pomoci, připadám si, jako kdybych jim stál v cestě. Ale určitě budu na blízku, kabina mi moc chybí,“ uzavřel svoji zpověď vítěz zlaté olympijské medaile ze Soči.

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -