- Reklama -

Carolina přišla o Andersena

- Reklama -

Dánský brankář Frederik Andersen bude nějaký čas mimo zápasové zatížení. Jednička Caroliny Hurricanes se zranila v utkání s Coloradem bez cizího přičinění.

Andersen zasáhl proti střele a po přesunutí se už nedokázal postavit zpět na nohy. Pouze se zvláštně zakymácel a poté si lehl na břicho. Po zápase mířil na vyšetření a rentgen do nemocnice, což by mělo přinést více informací o povaze a délce rekonvalescence.

Dvaatřicetiletý rodák z Herningu je velmi náchylný ke zraněním, které jej provází celou jeho kariérou v NHL. Letos se mu však dosud vyhýbala, užil si tak svoji druhou účast v All-Star Game. V tomto ročníku měl dosud skvělá čísla, v 52 utkáních si držel skvělý průměr 2,12 branek na zápas a 92,2% úspěšnost zákroků. Pohodu, ve které letos hraje, ukázal i v uplynulém týdnu svým neobvyklým kouskem proti New York Rangers.

Nyní však může jeho sezona skončit. S koleny měl problémy už dříve, když chytal za Toronto Maple Leafs. Hurricanes mezitím z farmy povolali do prvního týmu mladého gólmana Pjotra Kočetkova.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -