- Reklama -

Carolina přišla o gólmany i zadáka. Stačil na to jeden zápas

- Reklama -

Hurricanes se potýkají s těžkými ztrátami v brankovišti.
Gólmani Petr Mrázek a James Reimer jsou vinou zranění dlouhodobě mimo hru, uvedl v pondělí hlavní kouč Rod Brind’Amour. Spolu s nimi bude delší dobu absentovat také zadák Brett Pesce.



Všichni tři se přitom zranili v sobotním vítězném utkání proti Maple Leafs, které se proslavilo nasazením rolbaře do brány Caroliny. Neuvěřitelný příběh si připomeňte ZDE.
Mrázek „odpadl“ po kolizi s forvardem Kylem Cliffordem, která mu přivodila otřes mozku, a Pesce si pochroumal rameno. Charakter Reimerovy újmy zatím nebyl zveřejněn.


Canes již povolali z farmy v AHL brankáře Alexe Nedeljkovice a Antona Forsberga.
Carolina, které mimo jiné chybí i bek Dougie Hamilton, se aktuálně nachází na poslední pozici zaručující postup do play-off.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -