- Reklama -

Cats se potápějí. Není to sranda, ozývá se z kabiny

- Reklama -

Fanshop týmu
Šance Floridy na play-off se v posledních dnech po dvou domácích prohrách rapidně snížily a proto není divu, že v kabině nepanuje zrovna nejlepší nálada.
„Každý je frustrovaný,“ cituje slova útočníka Bretta Connollyho George Richards z portálu The Athletic. „Není nám teď do smíchu. Musíme jít ale dál a pokusit se najít cestu k výhrám, a to zejména na našem ledě. Nemůžeme doma dál takhle prohrávat. Zatím to vypadá, že s každým dalším zápasem hledáme nové dno.“
Panthers prohráli v sobotu 2:3 po nájezdech s Chicagem a v neděli 0:3 v duelu s Calgary. V BB&T Center pak nevyhráli utkání od 16. ledna, kdy skolili Los Angeles Kings.
Cats v offseason nabírali posily a chystali se na pouť k úspěchu. Klub najal na pozici hlavního kouče Joela Quennevilla a do brány postavil dvojnásobného držitele Vezina Trophy Sergeje Bobrovského, vyřazovací boje se mu ale zase vzdalují.


Před přestávkou pro Utkání hvězd okupovala Florida pozici zaručující postup do play-off, v posledních šesti vystoupeních však zaznamenala jen jednu výhru a před pondělním programem NHL ztrácela na divokou kartu pět bodů.
„Ani náznakem teď nejsme ve formě pro play-off. S touto formou to nikam nedotáhneme,“ pokračoval Connolly.
S 16 zápasy zbývajícími ze základní části přesto věří trenér Quenneville v pozitivní obrat.
„V pondělí si odpočineme, zhodnotíme současnou situaci a do dalších střetnutí půjdeme s chutí do hry a pozitivní náladou,“ uvedl někdejší úspěšný lodivod Blackhawks.
„Pořád věřím, že máme dostatek času na nápravu. Musíme vyhrát jedno utkání, získat sebevědomí a odrazit se dál,“ dodal Quenneville.
Panthers se neprobojovali do bojů o Stanley Cup od roku 2016 a z posledních 18 sezón se objevili v play-off pouze dvakrát.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -