- Reklama -

Český gólman podepsal smlouvu s Ducks

- Reklama -

Fanshop týmu
Brankář Lukáš Dostál podepsal tříletou nováčkovskou smlouvu s Anaheimem, který jej v roce 2018 draftoval z celkového 85. místa.
18letý Čech dostal v této sezóně šanci ve dvou duelech za extraligovou Kometu, většinu ročníku ale strávil na farmě v Třebíči. Od února byl i na hostování ve Finsku.


„Je to pro mě velká čest, že jsem podepsal první kontrakt v NHL s Anaheimem Ducks. Chtěl bych poděkovat své rodině, trenérům, přátelům a také Kometě,“ napsal Dostál na Instagramu.
Brněnský rodák byl na přelomu kalendářního roku oporou české dvacítky na mistrovství světa ve Vancouveru a Victorii. Přestože tým kouče Václava Varadi vypadl ve čtvrtfinále s USA, Dostál měl na turnaji ze všech hodnocených gólmanů nejvyšší úspěšnost zákroků 95,65 procenta. S průměrem 1,25 obdržené branky na zápas byl druhý.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -