- Reklama -

Český reprezentant změnil působiště, Ottawa hojí rány po Talbotovi

- Reklama -

Waiver listina nechráněných hráčů přinesla změnu působiště u dvou hráčů.

Calgary si stáhlo útočníka Radima Zohornu, který patřil Penguins. 26letý Čech odehrál v minulé sezóně za první tým 17 zápasů se ziskem dvou gólů a čtyř asistencí. V nižší AHL přidal 39 duelů, ve kterých nasbíral 21 bodů.

Mezitím Ottawa sáhla při absenci Cama Talbota po brankáři Magnusi Hellbergovi, kterého na listinu zapsal Seattle. 31letý Švéd má zkušenosti z pěti utkání NHL, ve kterých kryl 86,9 % střel. Loni chytal za Soči v KHL.

Novými hráči na waiver listině jsou: Olli Juolevi, Justin Kirkland (oba ANA), Trey Fix-Wolansky, Gavin Bayreuther (oba CBJ), T.J. Tynan (LAK), Joe Hicketts, Joseph Cramarossa (obaja MIN), Gemel Smith, Alex Barre-Boulet (oba TBL) a Kevin Stenlund (WPG).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -