- Reklama -

Chára: Chci zůstat v Bostonu

- Reklama -

Zdeno Chára má ohledně své budoucnosti jasno. Andrew Mahoney z deníku Globe zveřejnil rozhovor, v němž se Chára vyznal ke svému poutu k Bruins.

„Cítím se fyzicky silně, myslím pozitivně a věřím, že stále můžu hrát a být přínosem pro tým,“ uvedl „Big Z“. „Chci zůstat v Bostonu, chci být Medvědem a chci pokračovat ve vedení a předávání svých zkušeností mladším hráčům a parťákům.“

HIT LÉTA: Plážové osušky NHL za výprodejové ceny!


V každé z předcházejících dvou sezón se Bruins a Chára dohodli na ročním prodloužení spolupráce. Letos se zatím 43letý zadák smlouvy nedočkal. Po vyřazení Bostonu z play-off poznamenal uznávaný komentátor stanice NBC Doc Emrick, že jsme viděli Cháru pravděpodobně naposledy v trikotu Bruins.
„Jsem oddaný Bostonu Bruins. Jsem oddaný bostonským fanouškům a městu. Těším se na budoucnost tohoto týmu,“ reagoval Chára, když byl tázán na Emrickova slova.

„Už jsem vyjádřil zájem sejít se svým agentem. Je to pro mě priorita. Uvidíme, co budoucnost přinese,“ řekl Chára.

- Reklama -

Veterán ale nebyl schopen odpovědět na otázku, zda by v případě krachu jednání s Bostonem byl ochoten hrát za jiný mančaft.

„Pokud bude tohle výsledkem, je to něco, o čem budeme mluvit později,“ sdělil Chára. „Miluju Boston, miluju tohle město. Věřím, že máme nejlepší fanoušky na světě. Nemám v plánu odejít nebo se stěhovat někam jinam.“

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -