- Reklama -

Cháru dostihlo zranění z finále Stanley Cupu

- Reklama -

Kapitán Bostonu Zdeno Chára zmešká pondělní zápas proti Washingtonu. Důvodem je plánovaná operace zlomeniny čelisti, kterou si přivodil během jarní finálové série se St. Louis.
42letý Slovák se zranil ve čtvrtém zápase, když jej zasáhl puk do tváře. Během dalších tří utkání nosil speciální ochrannou masku, potřeboval však absolvovat zákrok, v rámci něhož mu dali čelist dokupy destičkami a dráty.

„V oblasti, kterou mi operovali, se vyskytla vzácná infekce. Ale co nadělám. Po šesti měsících se udělalo toto rozhodnutí, aby se to ještě nezhoršilo. Odstraní mi všechny destičky a šrouby a přečistí se to,“ vysvětloval postup samotný hráč.
Podle vyjádření z klubu by měl být rodák z Trenčína připraven již pro duel s Buffalem 27. prosince.
V tomto ročníku, který je jeho dvadvacátý v NHL, Chára naskočil do 37 střetnutí se ziskem 13 bodů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -