- Reklama -

Chiarelli žhaví telefon. Opustí Talbot Edmonton?

- Reklama -

Fanshop týmu
Generální manažer Edmontonu Peter Chiarelli má mít podle některých zámořských médií pořádně napilno. Jednou z jeho hlavních náplní práce v těchto dnech je údajně snaha vytrejdovat gólmana Cama Talbota. Ten měl být už dokonce požádán o seznam deseti týmů, kam by akceptoval případnou výměnu.
David Pagnotta z portálu The Fourth Period dokonce informuje, že se Oilers snažili zbavit své brankářské jedničky už v průběhu sezóny.

Třicetiletý Talbot, který má ve smlouvě platný ještě jeden rok, zaznamenal během uplynulého ročníku úspěšnost zákroků pouhých 90,8 procent a průměr 3,02 inkasovaných gólů na zápas.
Dalšími Olejáři „na prodej“ mají být také Milan Lucic, Ryan Nugent-Hopkins a Oscar Klefbom. V této souvislosti se již spekulovalo o zájmu Caroliny, jež by ráda přivítala do svého týmu Nugent-Hopkinse a Talbota. Opačným směrem by pak mohli putovat Justin Faulk a Jeff Skinner.

Tím však choutky Oilers nekončí. Se zajímavou zprávou přišel deník Edmonton Sun, který píše o jejich zájmu přivést do albertské metropole hvězdného obránce Senators Erika Karlssona.
I na severních prériích tak lze letos očekávat hodně horké léto.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -