- Reklama -

Chicago a Detroit finalizují trejd. Získá Toews a Kane nového spoluhráče?

- Reklama -

Fanshop týmuChicago Blackhawks se potýkají se ztrátou dvou svých důležitých a zkušených beků – Calvina de Haana a Brenta Seabrooka. Osmadvacetiletý de Haan a o šest let starší Seabrook už v letošním ročníku v dresu s indiánem nenastoupí. Vedení v čele s GM Stanem Bowmanem hledá náhradu. Nejspíše ji nalezlo v Detroitu.
Blackhawks začíná ujíždět vlak, co se postupu do vyřazovacích bojů týče. Ve stíhací jízdě by jim mohlo pomoct nové jméno, které by okupovalo jejich modrou čáru. A tato zpráva by měla zajímat také české fanoušky, protože se jedná o Mika Greena. Někdejšího výtečného ofenzivního beka Washingtonu, který nyní soupeří s Filipem Hronkem o pozici elitního obránce Red Wings.
Rudá křídla se už smířila s tím, že opět zažijí nepříliš vydařenou sezonu. Někdejší hegemon se opět plácá u dna a bolestivá přestavba a obměna kádru je v plném proudu. Čtyřiatřicetiletý Kanaďan je z toho pohledu příliš drahým luxusem, s roční gáží 5,375 milionů dolarů ročně.
Detroit by mohl za Greena získat nějaké zajímavé mladíky ze systému Chicaga, případně volby v draftu. Blackhawks zase zkušeného ofenzivního beka, který bude mít motivaci všem ukázat, že ještě nepatří do starého železa. Dohodnou se oba kluby?
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -