- Reklama -

Chicago obchodovalo s New Jersey, San Jose měnilo s Vancouverem

- Reklama -

Sobota patřila výměnám a to nejen těm týkajícím se P.K. Subbana nebo Patricka Marleaua. Hráče trejdovali také Blackhawks, Devils, Sharks a Canucks.
Chicago získalo z New Jersey útočníka Johna Quennevillea, za něhož posílá k Devils forvarda Johna Haydena.
23letý Quenneville má na svém kontě v NHL 33 zápasů s bilancí dvou gólů a tří asistencí. O rok starší Hayden odehrál v prestižní soutěži 113 utkání se ziskem osmi branek a 14 nahrávek.


V dalším trejdu putoval útočník Tom Pyatt z Vancouveru do San Jose a opačným směrem forvard Francis Perronn (na titulní fotografii). Součástí výměny byly i letošní draftové volby.
32letý Pyatt naskočil v NHL už do 445 utkání, v nichž zaznamenal 43 gólů a 58 asistencí. 23letý Francis naopak na svou premiéru stále čeká.


- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -