- Reklama -

Chudobin bude připraven

- Reklama -

Gólman Dallasu Anton Chudobin by měl být připravený na tréninkový kemp poté, co v říjnu podstoupil operaci s cílem napravit problémy s nervem v pravé ruce.

„Je zpět ve 100procentním stavu a daří se mu,“ uvedl generální manažer Stars Jim Nill.

NHL má momentálně naplánovaný start nového ročníku na 1. ledna, takže tréninkové kempy by v tomto případě začaly někdy uprostřed prosince. Chudobin šel na operaci potom, co během play-off pociťovat znecitlivění dvou prstů.

34letý Rus zaznamenal v minulé sezóně bilanci 16-8-4, úspěšnost 93 procenta a průměr 2,22 inkasované branky na zápas. Dallasu pomohl k účasti ve finále, když v 25 duelech kryl 91,7 % střel. V říjnu podepsal s mužstvem novou tříletou smlouvu v hodnotě 10 miliónů dolarů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -