- Reklama -

Chystá se velký návrat do Pittsburghu?

- Reklama -

V zámoří se opět debatuje o tom, že by mohlo dojít k opětovnému spojení brankáře Marc-Andre Fleuryho a Pittsburghu.

Podle Boba McKenzieho ze stanice TSN se Penguins tázali na Fleuryho, když minulý týden hledali svého nového generálního manažera.

Žádné další podrobnosti nezveřejnil, ale vypadá to tak, že by si Penguins chtěli vylepšit brankoviště poté, co je po minulé sezóně opustil Matt Murray.

Bob Rossi z portálu The Athletic, který dlouhodobě dění v Pittsburghu sleduje, podtrhnul snahu o získání Fleuryho tím, že 36letý gólman by rád ukončil kariéru ideálně v dresu Pens.

- Reklama -

Fleury byl v roce 2003 draftovou jedničkou a dokázal pomoci Tučňákům ke třem Stanley Cupům.

O Fleuryho návratu do Pittsburghu se začalo hovořit už během léta, kdy se jeho současný zaměstnavatel z Vegas rozhodl podepsat smlouvu s Robinem Lehnerem.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -