- Reklama -

Co se špitá v hokejových kuloárech? Nový brankář pro Penguins, ruská hvězda pro Rangers

- Reklama -

Play-off NHL vrcholí, Stanley Cup letos vyhrají Tampa Bay nebo Montreal Canadiens. Jiné ambiciózní celky jako Boston Bruins nebo Pittsburgh Penguins skončily velmi brzy. Jak na tuto situaci zareagují?

U Penguins po rychlém vypadnuti s Islanders nevládne spokojenost s výkony jejich dosavadní jedničky Tristanem Jarrym. Poohlizi se proto na volném trhu. Očím prezidenta klubu Briana Burkea a generálního manažera Rona Hextalla se prý zalíbila možnost podpisu dosavadní jedničky Toronta Frederika Andersena.

Boston Bruins před uzávěrkou přestupů vyzbrojili o Taylora Halla. Jednička draftu 2010 prožila vydařené krátké angažmá u Medvědů a již dříve se nechala slyšet, že by v univerzitním městě ráda pokračovala. Seženou Bruins dostatek prostředků na jeho smlouvu? A jak dopadnou jednání s veterány Krejčím a Raskem?

Živo by mělo být i v Arizoně. Tamější vedení se nejspíš bude snažit zbavit zkušeného útočníka Phila Kessela a elitního obránce, který však už v posledních letech mírně uvadá, Olivera-Ekmana Larssona.

- Reklama -

Kessel má před sebou poslední rok své smlouvy, ve třiatřiceti letech je navíc stále platným hráčem. Spekuluje se, že by se po útočníkovi jeho formátu mohlo poptávat Colorado, případně Washington.

O Ekmana Larssona by zase mohl být zájem v Edmontonu, který roky marně vyhlíží elitní posilu do své defenzivy. Spojí své síly s nejlepším hokejistou současnosti Connorem McDavidem?

A nakonec asi největší bomba. Pokud by tedy nastala. O tom, že St. Louis naťukává potenciální zájemce o služby Vladimira Tarasenka, se proslýchá už delší dobu. Ruský útočník má samozřejmě klauzuli o nevyměnitelnosti a možnost výměnu do některých klubů vetovat. Podle drbů by se však nebránil případnému trejdu do New York Rangers. Že by diváci na Manhattanu mohli obdivovat kousky superofenzivního dua Tarasenko-Panarin? Nechme se překvapit.

Titulní foto: Icon Sportswire

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -