- Reklama -

Colorado získalo brankáře, o kterého nedávno přišlo

- Reklama -

Colorado má nazpět to, oč před nedávnem přišlo. Z waiver listiny nechráněných hráčů si ve středu stáhlo brankáře Jonase Johanssona.

Johansson podepsal s Coloradem roční smlouvu 13. července a 29. září byl umístěný na waiver listinu, ze kterého si jej stáhla Arizona. Ta jej na ni umístila v úterý. Avs ho ve středu aktivovali i z listiny zraněných a poslali na farmu.

27letý Švéd začal minulou sezónu v Coloradu, se kterým dosáhl bilance 3-2-1 a úspěšnosti zákroků 88,5 %. Následně ho získala Florida, v jejímž dresu kryl 76,6 % střel při dvou prohrách.

V NHL má Johansson zkušenosti z 32 duelů, ve kterých dosáhl bilance 9-13-4 s 88,3procentní úspěšností zákroků a průměrem 3,42 inkasovaného gólu na zápas.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -