- Reklama -

Coloraro vyrovnalo stav série na 3:3

- Reklama -

Dallas 1:4 Colorado (1:1, 0:1, 0:2)

Branky a nahrávky: 18. Heiskanen (Janmark, Gurjanov) – 20. Zadorov (Naměstnikov), 28. Makar (Rantanen, Girard), 44. Rantanen (MacKinnon, Burakovsky), 58. MacKinnon
Československá stopa v utkání
Radek Faksa (DAL) 0+0, 3 střely, čas na ledě: 14:14
Andrej Sekera (DAL) 0+0, žádná střela, čas na ledě: 14:41
Tři hvězdy utkání
1. Nathan MacKinnon (COL) – 1+1
2. Mikko Rantanen (COL) – 1+1
3. Michael Hutchinson (COL) – 27 zák., 1 gól, 96,4%

Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – J. Klingberg, Lindell (A), Heiskanen, Oleksiak, Fedun, Sekera – Gurjanov, Janmark, Pavelski – Radulov, Ja. Benn (C), Seguin (A) – Perry, Hintz, Dickinson – Comeau, Faksa, Cogliano.

Colorado Avalanche: Hutchinson (Miska) – Timmins, Girard, Cole, Zadorov, Makar, Graves – Bellemare, O’Connor, Nieto – Ničuškin, Kadri (A), Landeskog (C) – Naměstnikov, Compher, Jost – MacKinnon (A), Rantanen, Burakovsky.
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -