- Reklama -

Coyotes mají svého historicky čtvrtého kapitána

- Reklama -

Fanshop týmu
Novým kapitánem Arizony byl jmenován obránce Oliver Ekman-Larsson. Sedmadvacetiletý Švéd nosil v předešlých čtyřech letech na svém dresu „áčko“.
„Jsem extrémně poctěný,“ vyjádřil se hvězdný bek ke své nové pozici. „Jsem za tuto příležitost vděčný. Chci poděkovat Johnu (Chaykovi) a Rickovi (Tocchetovi) za to, že mi věří. Je čest a privilegium být kapitánem v NHL a já se na tuto výzvu těším.“

PREVIEW: Odlepí se posílení Kojoti ode dna?

Rodák z Karlskrony byl draftován v roce 2009 z celkového šestého místa. Od té doby absolvoval v NHL 576 zápasů, v nichž zaznamenal 290 bodů za 102 gólů a 188 asistencí. 1. července pak podepsal s Kojoty nový osmiletý kontrakt s průměrným ročním příjmem 8,25 mil. dolarů.
V historii franšízy bude od přestěhování z Winnipegu čtvrtým kapitánem po Keithu Tkachukovi, Teppu Numminenovi a Shaneu Doanovi.
Fanda NHL
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -