- Reklama -

Coyotes si našli nového generálního manažera

- Reklama -

Hledání je pravděpodobně u konce. Elliotte Friedman ze stanice Sportsnet informoval, že novým generálním manažerem Coyotes bude jmenován Bill Amrstrong.
Arizona hledala nového GM od července, kdy se rozloučila s Johnem Chaykou. Adepty na post byli údajně i Pierre McGuire, Kevin Weekes, Sean Burke či Jason Karmanos. Nakonec volba padla na asistenta generálního manažera St. Louis.
50letý Armstrong působil v missourském celku posledních 16 let. Hráčskou kariéru ukončil v roce 1999 a už o pět let později se stal skautem Blues. V roce 2010 pak povýšil na ředitele amatérského skautingu a od roku 2018 byl i asistentem GM.
Jeho kontrakt má být pětiletý a vydělat si má zhruba milión dolarů ročně.
Po Chaykově odchodu byl dočasným generálním manažerem Steve Sullivan, jehož další osud v organizaci zatím není znám.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -