- Reklama -

Čtvrtek byl v NHL bohatý na podpisy

- Reklama -

NHL sice spí, její činovníci ale nikoliv. Přinášíme vám přehled čtvrtečních podpisů nových smluv.
Colorado a útočník T.J. Tynan se dohodli na ročním dvoucestném kontraktu, který bude mít na úrovni NHL hodnotu 800 tis. dolarů. 28letý Američan odehrál za Avs v tomto ročníku 16 zápasů se ziskem jedné asistence.



Montreal podepsal tříletou nováčkovskou smlouvu s forvardem Jessem Ylönenem, který byl draftován v roce 2018 z 35. místa. 20letý rodák z Arizony strávil poslední sezónu ve finské nejvyšší soutěži.
Nováčkovský kontrakt podepsala také Minnesota s gólmanem Hunterem Jonesem. 19letý Kanaďan, jehož Wild draftovali v roce 2019 z 59. pozice, strávil tento ročník v juniorské OHL.
Činila se také Florida, která si tříletou nováčkovskou smlouvou upsala zadáka Maxe Gildona a ročním vstupním kontraktem obránce Aleca Rauhausera. 20letý Gildon byl draftován v roce 2017 z 66. místa, o pět let starší Rauhauser draftován nikdy nebyl. Oba hráči mají za sebou univerzitní kariéru.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -