- Reklama -

Ďáblům se ulevilo. Podepsali důležitý kontrakt

- Reklama -

Forvard Jesper Bratt, který byl chráněným volným hráčem, podepsal v neděli s New Jersey novou dvouletou smlouvu v průměrné hodnotě 2,75 mil. ročně.

22letý Švéd odehrál v minulé sezóně 60 zápasů, v nichž si s 16 brankami stanovil své osobní maximum. Celkem nasbíral 32 bodů.

„Ulevilo se nám, ale  jsme extrémně nadšení,“ uvedl generální manažer Tom Fitzgerald. „Jesper je velkou součástí našeho mužstva, ale také naší budoucnosti.“

Fitzgerald dodal, že Bratt je stále ve Švédsku a datum jeho příjezdu do Ameriky je neznámé. Už je ale jisté, že otevírací duel proti Bostonu nestihne.

- Reklama -

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -