- Reklama -

Dallas postoupil do velkého finále

- Reklama -

Vegas 2:3 pp Dallas (1:0, 0:0, 1:2 – 0:1)

konečný stav série 4:1 pro Dallas
Branky a nahrávky: 9. Stephenson (Theodore, Tuch), 41. R. Smith (Stastny) – 50. Ja. Benn (Radulov, Lindell), 57. Kiviranta (J. Klingberg, Gurjanov), 64. Gurjanov (J. Klingberg, Hintz)
Československá stopa v utkání:
Andrej Sekera (DAL) 0+0, 0 střel, čas na ledě 13:53
Tři hvězdy utkání:
1. Jamie Benn (DAL) 1+0
2. Anton Chudobin (DAL) 34 zák., 2 góly, 94,4 %
3. Denis Gurjanov (DAL) 1+1

Vegas Golden Knights: Lehner (M.-A. Fleury) – Theodore, Martinez, Schmidt (A), McNabb, Whitecloud, Holden – Mark Stone (A), W. Karlsson, Pacioretty – R. Smith (A), Stastny, Marchessault – Tuch, Stephenson, Cousins – Reaves, N. Roy, W. Carrier.

Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – J. Klingberg, Lindell (A), Heiskanen, Oleksiak, Hanley, Sekera – Radulov, Seguin (A), Ja. Benn (C) – Gurjanov, Pavelski, Janmark – Perry, Hintz, Kiviranta – Comeau, Dickinson, Cogliano.
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -