- Reklama -

Dallas představil soupeře pro Winter Classic 2020

- Reklama -

Winter Classic pozná na začátku příštího roku zcela nové účastníky.
Dallas v pátek oznámil, že si pro venkovní utkání na Cotton Bowl Stadium vybral Nashville. Pro oba celky z netradičních hokejových oblastí se bude jedna o první duel pod otevřeným nebem vůbec.

Mužstvo z texaské metropole bylo představeno jako hostitel novoroční akce již 1. ledna během souboje Bostonu s Chicagem.
Známé je již také složení soupeřů pro zápas Stadium Series 2020 na Falcon Stadium v Coloradu Springs. Avalanche přivítají 15. února Los Angeles. Pro Avs půjde o druhé takovéto střetnutí v klubové historii, Kings hráli už dvě.
Sérii tří venkovních soubojů odstartuje v příštím ročníku 26. října Heritage Classic, v rámci něhož se utkají v kanadské Regině Calgary a Winnipeg.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -