- Reklama -

Dallas se musí obejít bez Spezzy

- Reklama -

Hokejisté Dallasu se musí v nejbližších zápasech obejít bez Jasona Spezzy. Podle čerstvých informací oficiálního webu Stars má třiatřicetiletý centr kvůli zranění v horní části těla chybět svému týmu minimálně do konce týdne. Jeho absence může trvat i déle.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Spoluhráč českých hokejistů Radka Faksy, Jiřího Hudlera a Aleše Hemského se zranil ve třetí třetině čtvrtečního utkání s Winnipegem, které Hvězdy prohrály 3:4. Ze hry ho vyřadil tvrdý hit forvarda Tryskáčů Adama Lowryho.
„V tomto okamžiku nemáme žádný časový harmonogram pro jeho návrat,“ komentoval absenci svého svěřence hlavní kouč Dallasu Lindy Ruff. „Podle mého názoru nám bude chybět déle než jen pár dní,“ doplnil.
V dosavadním průběhu letošní sezóny odehrál Spezza 45 zápasů, zaznamenal v nich osm branek a 23 asistencí. Se ziskem 31 bodů je momentálně čtvrtým nejproduktivnějším hráčem Dallasu.
„Jedná se o potíže v horní části těla, které nijak nesouvisí se zraněními, jež utrpěl v minulosti. Není to otřes mozku. Mimo hru bude minimálně týden, ale může to trvat 14 dní nebo i déle,“ sdělil šestapadesátiletý Ruff.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -