- Reklama -

Dallas se ujal ve finálové sérii vedení

- Reklama -

Tampa Bay 1:4 Dallas (1:1, 0:2, 0:1)

stav série 1:0 pro Dallas
Branky a nahrávky: 13. Gourde (Coleman, Goodrow) – 6. Hanley (Hintz), 33. Oleksiak (Radulov, Heiskanen), 40. Kiviranta (Lindell, J. Klingberg), 59. Dickinson (Comeau, Janmark)
Tři hvězdy utkání
1. Anton Chudobin (DAL) 35 zásahů, 1 OG, 97,22%
2. Jamie Oleksiak (DAL) 1+0
3. Joel Hanley (DAL) 1+0
Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Hedman (A), Shattenkirk, McDonagh (A), Bogosian, Sergačjov, Černák, L. Schenn – Palát, B. Point, Kučerov – Killorn (A), Cirelli, T. Johnson – Goodrow, Gourde, Coleman – Maroon, Paquette.

Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – Lindell, J. Klingberg (A), Oleksiak, Heiskanen, Sekera, Hanley – Ja. Benn (C), Seguin, Radulov – Janmark, Pavelski, Gurjanov – Kiviranta, Hintz, Perry – Cogliano, Dickinson, Comeau (A).
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -