- Reklama -

Další Čech na odstřel. Blues už nemají zájem o Jaškina

- Reklama -

Zatímco obránce Jakub Jeřábek našel v těchto dnech v St. Louis svůj nový hokejový domov, Dmitrij Jaškin u Blues končí. Klub z Missouri umístil pětadvacetiletého útočníka na listinu volných hráčů.
Pokud si rodáka z Omsku nevybere jiný zájemce z NHL, přesune se na farmu do San Antonia v AHL.




Jaškin se v červenci jako chráněný hráč vyhnul arbitráži a podepsal se St. Louis roční jednocestnou smlouvu na 1,1 mil. dolarů (čtěte ZDE). V přípravě odehrál čtyři zápasy, v nichž si připsal dvě asistence a obdržel čtyři trestné minuty.

V minulé sezóně naskočil slávistický odchovanec v dresu Blues do 76 duelů s bilancí šesti gólů a 11 asistencí.

- Reklama -

Celkově 41. hráč draftu 2011 má na kontě v NHL dohromady 266 utkání se ziskem 61 bodů (25+36). Ve 14 kláních play-off zaznamenal dvě branky a stejný počet přihrávek.

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -