- Reklama -

Další čtyři roky! Sharks podepsali s Šimkem nový kontrakt

- Reklama -

San Jose se dohodlo s bekem Radimem Šimkem na nové čtyřleté smlouvě v celkové hodnotě devět miliónů.
27letý Čech se nachází v závěrečném roce dvouletého kontraktu na 1,35 mil. dolarů, který podepsal v roce 2018 po sezóně strávené v AHL. Před příchodem do Severní Ameriky působil Šimek v české extralize.

Nové kousky! Buď fandou i po setmění


„Radim byl během posledních dvou let nedílnou součástí obrany našeho týmu,“ uvedl v prohlášení generální manažer klubu Doug Wilson. „Jeho styl hry je kombinací dobré defenzivní práce ve spojení s fyzickou hrou. Navíc je šikovný při práci s pukem. Jsme rádi, že bude patřit k jádru tohoto mužstva.“
Rodák z Mladé Boleslavi odehrál v tomto ročníku 47 zápasů, v nichž vstřelil dva góly a přidal sedm asistencí. Jeho průměrný ice time činí lehce nad 17 minut.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -