- Reklama -

Další pohroma. Rozklad sestavy Ottawy pokračuje

- Reklama -



Smůla Senátorů nezná konce. Klub ve středu oznámil, že talentovaný mladík Brady Tkachuk zmešká vinou natrženého vaziva v noze přibližně jeden měsíc.
Přestože nebyla příčina problémů oficiálně zveřejněna, předpokládá se, že si devatenáctiletý útočník přivodil zranění v pondělním duelu s Dallasem po hitu na Blakea Comeaua.


Tkachuk byl letos draftován z celkového 4. místa a rychle se stal jedním z nejdůležitějších forvardů Sens. Ve spolupráci s parťáky z lajny Zackem Smithem a Markem Stonem zaznamenal v úvodních čtyřech zápasech sezóny tři góly a šest bodů.

Zranění nováčka s hvězdným jménem zapadá do smůly, která v tomto ročníku Ottawu trápí. Na listině zraněných hráčů jsou již umístěni Cody Ceci, Ryan Dzingel, Alex FormentonJean-Gabriel Pageau, Marián Gáborík a Clarke MacArthur. Poslední tři jmenování hokejisté jsou přitom mimo hru už delší dobu.

- Reklama -

Tkachukovo místo v sestavě převezme s největší pravděpodobností třiadvacetiletý Nick Paul.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -