- Reklama -

Dalších šest hráčů řeklo pokračování sezóny NE. Je mezi nimi i Čech

- Reklama -

NHL zná jména dalších šesti hokejistů, kteří se rozhodli využít časově omezeného práva vzdát se bez postihu pokračování ročníku. Je mezi nimi i český zadák Roman Polák z Dallasu.
U 34letého Čecha se nejedná o překvapivou informaci, jelikož už v červnu oznámil svůj odchod ze zámoří a připojení se k extraligovému celku HC Vítkovice. Generální manažer Stars Jim Nill se tehdy nechal slyšet, že Poláka k dohrání sezóny nebude nutit.

HOKEJOVÁ BOMBA: Roušky NHL za pár kaček!

Porubský odchovanec zaznamenal ve 41 zápasech aktuálního ročníku čtyři asistence a šest minusových bodů. Dohromady má na svém kontě v NHL 806 klání se ziskem 26 branek a 140 bodů. Zahrál si také za St. Louis, Toronto a San Jose.
Do hry se nezapojí ani obránci Mike Green z Edmontonu, Steven Kampfer z Bostonu, Karl Alzner z Montrealu a Zach Trotman z Pittsburghu a útočník Sven Baertschi z Vancouveru.
Green a Kampfer odůvodnili svůj krok obavami o zdraví své rodiny, ostatní hráči důvod nezveřejnili.
Jako první využil v pátek tohoto práva bek Travis Hamonic z Calgary (čtěte ZDE). Hokejisté mají možnost odepřít svou účast do pondělí 13. července.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -