- Reklama -

DeBoer další angažmá v tomto ročníku zváží

- Reklama -

Bývalý kouč San Jose Peter DeBoer nevylučuje další trenérskou štaci ještě v aktuální sezóně. Informaci přinesl Elliotte Friedman ze stanice Sportsnet.
DeBoer obdržel od Sharks výpověď minulý týden po nevydařeném úvodu ročníku, v němž se mužstvo aktuálně nachází mimo pozice zaručující postup do play-off.
51letý Kanaďan opustil tým s bilancí 198-129-34, účastí ve finále Stanley Cupu a další účastí ve finále Západní konference. Na lavičce jej nahradil Bob Boughner.
„Někdy si trenéři chtějí vzít čas, možná až do konce ročníku,“ uvedl Friedman. „Povídá se, že DeBoer bude ochotný naslouchat nabídkám a v závislosti na situaci zváží opětovné koučování ještě letos.“
Před příchodem do San Jose trénoval DeBoer New Jersey a Floridu.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -