- Reklama -

Devils čeká důležité setkání. Ovlivní Hallovu budoucnost?

- Reklama -

Generální manažer New Jersey Ray Shero se během následujícího tripu Ďáblů po západní Kanadě sejde s agentem Taylora Halla Darrenem Ferrisem. Bude se jednat o jejich první střetnutí od tréninkového kempu.
„Ray a já komunikujeme pravidelně,“ cituje Ferrise Mike Morreale z oficiálních ligových stránek. „Navštvím zápasy na západě a jsem si jistý, že se během této doby opět spojíme.“



Hall se může stát po konci aktuálního ročníku nechráněným volným hráčem a Shero doufá, že se mu s někdejším držitelem Hart Trophy podaří spolupráci prodloužit.
„Vím, že se plánují střetnout, ale nevím, kdy se tak přesně stane,“ řekl 27letý forvard v pondělí. „Budu s Darrenem ještě předtím mluvit a řekneme si, jak se věci vyvíjejí. V tuto chvíli ale toho není hodně, co bychom si my dva neřekli. Oba víme, v jaké se nacházíme situaci a nyní čekáme na to, co se bude v následujících týdnech a měsících dít.“
Shero má za sebou rušné léto, v němž získal P.K. Subbana, Nikitu Guseva a Waynea Simmondse. Devils taktéž uzmuli draftovou jedničku Jacka Hughese.
I navzdory mohutným posilám ale zažívá New Jersey slabý úvod ročníku a aktuálně je s deseti body na posledním místě Metropolitní divize.
Pokud se Devils neodlepí ode dna a nedohodnou se s Hallem na nové smlouvě, může být Shero donucen s Hallem obchodovat během uzávěrky přestupů. Tato myšlenka se mu přitom honila hlavou již loni.
Hall má v této sezóně na svém kontě 12 zápasů se ziskem 12 bodů (2+10).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -