- Reklama -

Devils nemají dost! Připravují meganabídku za trucujícího Laineho

- Reklama -

Fanshop týmuFinská hvězdička Patrik Laine stále vyjednává o svém novém kontraktu. Po uplynulé sezoně skončila jeho dosavadní smlouva a Laine se stal omezeným volným hráčem. Winnipeg se snaží svoji mladou naději udržet, nicméně jak ukázal loňský ročník, finský střelec má své limity. Jets se tak kvůli němu nebudou stavět na hlavu a v případě výhodné nabídky by jej přenechali jinému mužstvu. Tato idea prý rezonuje nejsilněji v New Jersey.
O tom, že finský mladík, který se netají svojí zálibou v online hře Fortnite, neměl jednoduchý ročník, jsme psali už několikrát. V posledních 58 utkáních základní části rozvlnil síť za soupeřovými brankáři pouze v devíti případech. Pouhé čtyři branky z těchto devíti padly při rovnovážném počtu hráčů na ledě. Jeho reputace zásadně utrpěla a vedla vedení Winnipegu k přehodnocení nabídky, kterou mu předložili, když se blížil konec Laineho dosavadní smlouvy.
Jets jsou podle zpráv ochotní naslouchat nabídkám a podle dvou na sobě nezávislých zdrojů serveru NHL Trade Rumours se v New Jersey chystají na mega nabídku za finského šutéra.
Za jedenadvacetiletou dvojku draftu z roku 2016 nabízí Ďáblové Taylora Halla, několik dalších nespecifikovaných hráčů a minimálně dvě volby v draftu, nejspíše obě podmíněné. Ray Shero, který z prvního místa draftu volil v posledních třech letech dvakrát (Hischier a Hughes) spoléhá na to, že tým se zlepší a nebude už volit tak vysoko. Winnipeg by tak nedostal až tak vysokou protihodnotu.
Jiná šuškanda ale zase posílá Laineho do Caroliny za Andreje Svěčnikova. Který deal má větší šanci na úspěch?
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -