- Reklama -

Devils vyhodili trenéra

- Reklama -

Bídné výsledky v první třetině sezóny donutily New Jersey k ráznému kroku. Devils v úterý oznámili, že hlavní kouč John Hynes byl zbaven svých povinností.
Ve večerním zápase proti Vegas (prohra 3:4) vedl mančaft už jeho asistent Alain Nasreddine, jenž nyní lavičku Ďáblů převezme.



Hynes zastával pozici hlavního trenéra od července 2015. Za tuto dobu zaznamenal bilanci 150-159-45 a celek dovedl do play-off pouze jednou.
Aktuálně se nachází newarské mužstvo na 30. místě ligové tabulky.


„John odvedl během čtyř let skutečně dobrou práci, pokud jde o zavedení způsobů na ledě i mimo něj. Měli jsme ale vyšší očekávaní,“ uvedl k padáku generální manažer Ray Shero.
„Je to však vina celého kolektivu. Nemyslím si, že máme byť jen jednoho hráče, který podává výkony na úrovni, které jsme požadovali. A to je zklamáním,“ dodal šéf klubu.
Hynesův nástupce Nasreddine byl asistentem taktéž čtyři roky. Předtím zastával stejnou roli v celku Wilkes-Barre/Scranton v AHL. Po ruce bude mít nyní Petera Horacheka, jenž byl doposud profesionálním skautem.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -