- Reklama -

Díky, můj hrdino! Carey Price dostal děkovný dopis od fanouška

- Reklama -

O tom, že je montrealský gólman Carey Price třída, nás přesvědčuje od olympiády v Soči prakticky neustále. Svými výkony si hlasitě říká o Vezina Trophy pro nejlepšího brankáře sezóny, zmiňován je také mezi kandidáty na prestižní Hart Trophy. O svém umění naposledy přesvědčil včera, kdy poosmé v letošní sezóně vychytal čisté konto.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


O minulém víkendu se však předvedl ještě v jiném, také lichotivém světle, když zapózoval mladému fanouškovi, který si chtěl se svým oblíbeným hráčem udělat selfie. Mladý fanda si tento zážitek bude ještě dlouho pamatovat a rozhodl se svému idolu napsat děkovný dopis, ve kterém píše, jak moc pro něj tohle gesto znamenalo.

„Mému hrdinovi Careymu Priceovi,“ píše se v úvodu dopisu. „Vždy jsem Vás považoval za jednoho z mých hrdinů, ale až včera jsem se pořádně zamyslel nad tím, co pro mne vlastně slovo hrdina znamená. Hrdina je někdo, koho obdivujete nejen pro jeho úspěchy, ale také pro jeho dobrosrdečnost,“ zahajuje fanoušek jménem Justin své poděkování.
„Vy představujete obojí. V sobotu jsme s rodinou cestovali do New Yorku. Snažil jsem se udělat si s Vámi selfie. Vy jste si toho všiml a dal mi vzpomínku na celý život. Uprostřed vypjatého zápasu jste mě požádal, abych udělal tu fotku, a já vám za to chci poděkovat,“ stojí dále v dopise.
„Díky za to, že jste tak ušlechtilý, za jakého jsem vás považoval. Kdo by si pomyslel, že nás zachytí kameraman a budeme ve zprávách? Ale stalo se to! Tahle historka se rychle rozšířila a od té doby nás kontaktovali lidé z rádia a televize, aby s námi udělali interview,“ popisuje neuvěřitelné dny Justin. „Tenhle příběh ale není o mně. Já jsem stejný jako miliony dalších fanoušků. Tenhle příběh je o Vás. Je to důkaz, že skutečný hrdina není poměřován jen silou, ale hlavně velikostí svého srdce.“
„Carey, pravdou je, že jste byl mým hrdinou už před tím sobotním zápasem. Nyní jste se ale stal inspirací pro spoustu dalších fanoušků, kteří často potřebují věřit v sílu okamžiku. Tento výjimečný moment si budu přehrávat v hlavě, stejně jako každý mladý fanoušek, který ví, jaké to je být součástí takové selfie. Protože se s Vámi stejně tak mohl fotit někdo jiný,“ uvědomuje si Justin, jaké měl štěstí.
„Tohle je možná moje selfie, ale se mnou nemá nic společného. Děkuji Vám za důkaz, že Vaše dovednosti na ledě jsou až na druhém místě za Vaší ušlechtilostí. Dal jste mi vzpomínku na celý život. Pro mladého fanouška, jako jsem já, nemůže být nic úchvatnějšího. Váš Justin,“ zakončil šťastný příznivec svůj dopis.

- Reklama -
Roman Blaha
Senior hockey writer at nhlnews.cz. Teacher, speaker, father of two. Vancouver 2010 volunteer. Best hockey ever: Canada Cup '87. Favourite players: Wayne Gretzky, Steve Yzerman.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -