- Reklama -

Do NHL má namířeno další slovenský gólman

- Reklama -

Fanshop týmu
Slovenský brankář Patrik Rybár podepsal roční nováčkovský kontrakt s Detroitem Red Wings. Informaci v pondělí uveřejnil klub na svých webových stránkách.
Čtyřiadvacetiletý rodák ze Skalice odchytal uplynulé dvě sezóny v dresu extraligového Hradce Králové, předtím působil na Slovensku.


Rybár se objevil i na nedávném mistrovství světa, kde zasáhl do třech duelů. V průměru inkasoval 2.49 gólů na zápas a zaznamenal úspěšnost zákroků 90,6%.
Od Red Wings se očekává, že během offseason podepíšou ještě dalšího zkušenějšího gólmana, který bude krýt záda klubové jedničce Jimmymu Howardovi. Mladý Slovák pak bude pravděpodobně chytat na farmě v Grand Rapids, kde končí smlouva oběma brankářům.
Rybár může být třetím slovenským gólmanem působícím v NHL. V současnosti v nejslavnější hokejové soutěži hrají Jaroslav Halák (New York Islanders) a Peter Budaj (Tampa Bay Lightning).
Titulní foto: jpowers65 / flickr.com

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -