- Reklama -

Dorion: Bez šance. Tohohle hráče Sens měnit nebudou

- Reklama -

Generální manažer Ottawy Pierre Dorion přiznal, že se ještě plně nerozhodl, jaký přístup zvolí k letošní přestupové uzávěrce. Jedno je však už nyní jasné – útočníka Alexe DeBrincata měnit nebude.

„Alex DeBrincat vyměněný nebude. Bez šance. Uvidíme, kam až to zajde na konci ročníku a zda s ním do té doby podepíšeme kontrakt,“ uvedl Dorion pro stanici TSN 1200. „Tvrdě pracuje, je talentovaný, činí správné věci. Jsme s jeho hrou spokojeni.“

DeBrincat je v posledním roce tříleté smlouvy s cap hitem 6,4 mil. dolarů a v létě se může stát chráněným volným hráčem.

DeBrincat má ve své první sezóně u Sens na kontě 18 gólů a 44 bodů, které nastřádal v 53 duelech. Ottawa jej získala v létě od Chicaga za tři draftové volby.

- Reklama -

Dorion dodal, že tým pravděpodobně nevymění ani beka Travise Hamonica, který se může stát v létě nechráněným volným hráčem.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -