- Reklama -

Draftová loterie rozhodla: Známe výherce v boji o Bedarda

- Reklama -

V pondělí se v NHL uskutečnila draftová loterie, která rozhodla o tom, kdo bude 28. června draftovat z celkového prvního místa

Fenomenálního Connora Bedarda si bude moci vybrat Chicago, které mělo před loterií 11,5procentní šanci na zisk první volby – celkově třetí nejvyšší. Nejvyšší (25,5 %) měl Anaheim, který bude vybírat jako druhý.

Další pořadí po Chicagu a Anaheimu je následující: 3. Columbus, 4. San Jose, 5. Montreal, 6. Arizona, 7. Philadelphia, 8. Washington, 9. Detroit, 10. St. Louis, 11. Vancouver, 12. Arizona, 13. Buffalo, 14. Pittsburgh, 15. Nashville a 16. Calgary.

Pořadí v druhé polovině druhého kola určí výsledky týmů v play-off.

- Reklama -

Bedard je považován za generační talent. 17letý Kanaďan zářil v tomto ročníku ve WHL. V dresu Reginy nasbíral 143 bodů (71+72) v 57 duelech základní části.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -