- Reklama -

Drsný pád. V NHL bral milióny, nyní dostal jen "drobky"

- Reklama -

Fanda NHL
Útočník Matt Read poznal neúprosnost NHL. Účastník dvou světových šampionátů mění Philadelphii za Minnesotu a zároveň zažívá strmý platový sešup.
Rodák z Ontaria se dohodl s Wild na roční dvoucestné smlouvě, jež mu na úrovni NHL vynese 650 tis. dolarů. Read přitom strávil posledních sedm sezón v organizaci Flyers, s níž mu v létě skončil čtyřletý kontrakt na 14,5 miliónů.


Dvaatřicetiletý křídelník doplatil na nevydařený ročník tím nejkrutějším možným způsobem – jeho nová roční gáže bude oproti té původní pětinová!
Z TÁBORA FLYERS: Back in black. Flyers představili třetí sadu dresů
Zatímco v předchozích letech Read sbíral i 40 bodů za sezónu, v té uplynulé zaznamenal v 19 zápasech pouze jeden (!) bod. Více času trávil v AHL, kde za Lehigh Valley Phantoms odehrál 33 duelů s bilancí sedmi gólů a devíti asistencí.
Nyní se předpokládá, že novou sezónu začne na farmě v Iowě.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -