- Reklama -

Ducks, Flyers, Bruins a Blues podepisovali smlouvy

- Reklama -

Anaheim podepsal tříletou nováčkovskou smlouvu s útočníkem Trevorem Zegrasem, devítkou loňského draftu. 19letý Američan odehrál minulou sezónu v dresu Boston University. Šikovný centr zazářil na posledním juniorském šampionátu, když jako první americký hráč od roku 2004 zaznamenal na turnaji devět prvních asistencí.


Philadelphia se dohodla na dvouletém vstupním kontraktu s forvardem Wadem Allisonem, jehož draftovala v roce 2016 z 52. pozice. 22letý Kanaďan má za sebou čtyři roky na Western Michigan University.


Boston si upsal dvouletou nováčkovskou smlouvou obránce Jacka Ahcana. 22letý Američan, který nebyl draftován, strávil poslední čtyři ročníky na St. Cloude State.


St. Louis si stejným kontraktem uvázalo o rok mladšího zadáka Scotta Perunoviche, který je za uplynulý ročník NCAA nominován na cenu pro nejlepšího univerzitního hráče. Draftován byl v roce 2018 z 45. místa.

- Reklama -

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -