- Reklama -

Ducks nabízí Montourovi 1,5 miliónů ročně, hokejista chce třikrát tolik

- Reklama -

Fanshop týmu
Další dvojicí, která se rozhodla urovnat spory ohledně nového kontraktu pomocí arbitráže, jsou Anaheim a obránce Brandon Montour.
Obě strany se střetnou před nezávislým soudcem v úterý. Podle Elliotta Friedmana ze stanice Sportsnet požaduje čtyřiadvacetiletý Kanaďan roční smlouvu na 4,75 mil. dolarů, zatímco Ducks by rádi dvouletou spolupráci s roční gáží 1,5 miliónů.


Kšiltovky a čepice NHL, které musíš mít? Klikni ZDE



Z TÁBORA DUCKS: Anaheim chystá velký comeback
Montourovi skončil v létě tříletý vstupní kontrakt s příjmem 925 tis. za sezónu.
Rodák z Brantfordu naskočil v uplynulém ročníku do 80 duelů, v nichž si připsal 32 bodů (9+23) a stal se druhým nejproduktivnějším zadákem mančaftu.
Montour je jedním ze tří chráněných volných hráčů, s nimiž se vedení Kačerů ještě nedohodlo. Spolu s ním svůj podpis nedodali křídelníci Ondřej Kaše a Nick Ritchie. Pod platovým stropem má generální manažer Anaheimu Bob Murray na tuto trojici k dispozici 8,8 miliónů.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -