- Reklama -

Ducks se potýkají s devastující novinou

- Reklama -

Obránce Jamie Drysdale by mohl chybět Anaheimu až do konce základní části. Podstoupí totiž operaci ramene, ze které se bude zotavovat 4-6 měsíců.

20letý Kanaďan utrpěl zranění v pátečním zápase proti Vegas. Jeho týmu končí základní část 13. dubna a pokud se nic nezmění, tak to pro něj bude znamenat konec sezóny.

„Pro náš tým je to masivní rána,“ uvedl trenér Dallas Eakins. „Tento chlapec je významnou součásti našeho týmu…V posledních třech až čtyřech zápasech se skutečně začínal chytat. Je to devastující novina.“

Drysdale v prvních osmi zápasech sezóny nebodoval. Ve 113 duelech kariéry nasbíral 40 bodů (7+33). Anaheim jej draftoval z šestého místa v roce 2020.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -