- Reklama -

Dva zkušení gólmani jsou před návratem do akce

- Reklama -

Dva zkušení brankáři, dva rozdílné osudy v dosavadním průběhu sezony. Zatímco mladší z této dvojice Matt Murray přišel o svoji pozici kvůli slabým výkonům a prošel si letos už i waiver listinou, zkušenějšího Mikea Smithe zastavilo zranění. Nyní to vypadá, že se blíží návrat obou těchto jmen na soupisky svých mužstev.

Matt Murray byl koncem listopadu poslán do AHL do záložního celku Belleville Senators. Kvůli tomu však musel projít waiver listinou, ze které si jej však žádný tým NHL nevyžádal. Nyní má šanci restartovat důvěru ve své umění poté, co oba gólmani Ottawy Filip Gustavsson a Anton Forsberg byli testováni pozitivně na covid. V AHL odchytal Murray dvě utkání s průměrem 2,55 branek na zápas a 91,8% úspěšností zákroků.

Návrat Smithe

Oilers před sezonou prodloužili spolupráci s devětatřicetiletým gólmanem Mikem Smithem. Zkušený Kanaďan se ale po pouhých třech odchytaných zápasech zranil v dolní polovině těla a dosud chyběl svým spoluhráčům. Nyní se připojil zpět ke svému týmu před odletem na nadcházející trip, kdy první zastávkou pro Olejáře bude St. Louis.

- Reklama -

Smith tak pomůže odlehčit finskému parťákovi Mikku Koskinenovi.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -