- Reklama -

Dvě změny u Ďáblů? Simmonds ven, Laviolette nástup?

- Reklama -

Fanshop týmuNew Jersey Devils posilovali před letošní sezonou, dosavadní výsledky ale investicím ani zdaleka neodpovídají. Odnesli to jak hvězda týmu Taylor Hall, tak i trenér John Hynes. Hall se stěhoval do Arizony, kouč Hynes skončil u mužstva začátkem prosince. Neměly by to však být poslední změny, které se v Newarku stanou.
Na post hlavního trenéra dočasně nastoupil dosavadní Hynesův asistent Alain Nasreddine. Vedení Ďáblů ale aktivně shání nové elitní trenérské jméno. Před několika dny se právě jedno takové opět objevilo na volném trhu a s ním vzešly i spekulace.
Po pěti letech byl od Nashvillu Predators odvolán Peter Laviolette, zkušený harcovník, který má na svém kontě Stanley Cup s Carolinou. Pokud by klapla vyjednávání s Laviolettem a on by si skutečně plácl s Rayem Sherem (GM Devils), nastala by pikantní situace, neboť John Hynes po něm převzal Nashville.
Takováto trenérská rošáda byla naposledy k vidění v červnu 2013, když z Rangers vyhozený John Tortorella nastoupil na střídačku Vancouveru, ze které do Rangers putoval Alan Vigneault.
Zájemci o Simmondse
Wayne Simmonds je důrazný útočník, který se svojí urostlou postavou umí pořádně zatápět v soupeřově brankovišti. V 31 letech má navíc bývalý útočník Flyers nebo Kings zkušeností na rozdávání. V současnosti je v posledním roce své smlouvy, v létě se stane neomezeným volným hráčem. Devils, kterým se play-off stále vzdaluje, by ho tak mohli zkusit udat ještě před uzávěrkou přestupů, ať jim v červenci neuteče zadarmo.
Podle zákulisních zpráv jsou o Simmondsovy služby tři zájemci: jeho bývalý klub Philadelphia Flyers, Toronto Maple Leafs a Colorado Avalanche. Svým důrazem bude lákavým zbožím pro každý tým, který se připravuje na dlouhou cestu vyřazovacími boji.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -