- Reklama -

Dvě známá jména dala NHL košem a přesunula se do Evropy

- Reklama -

Dva veteráni týmů NHL Leo Komarov a Brett Connolly uzavřeli své zámořské kariéry. Fin Komarov podepsal smlouvu veš švédském týmu Lulea, Connolly si ve třiceti letech vyzkouší švýcarskou ligu na Lugano.

Brett Connolly naposledy v NHL nastupoval v dresu Chicaga Blackhawks. Avšak už loni byl spíše na farmě v Rockfordu, za hlavní tým v NHL odehrál jen devět zápasů. Celkem v NHL odehrál 536 zápasů, připsal si 195 bodů a nastupoval za Tampu, Boston, Washington, Floridu a právě Chicago. Letos se zúčastnil neoficiálních tréninků před startem letního kempu Capitals, smlouvu u svého někdejšího zaměstnavatele si však nevybojoval. V Luganu podepsal smlouvu poté, co se Luganu na delší čas zranil Julian Walker.

Fin Leo Komarov patřil mezi výtečné defenzivní útočníky, při působení v Torontu dokonce tři sezony nosil na dresu „A“. Pětatřicetiletý rodák z estonské Narvy loni odehrál jediné utkání v NHL, zbytek ročníku strávil v SKA Petrohrad v KHL. V tom samém roce také získal zlatou olympijskou medaili s finskou reprezentací.

Nově bude působit ve Švédsku, kam přinese své zkušenosti z bezmála 500 utkání základní části NHL.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -