- Reklama -

Edmonton prodloužil spolupráci s Archibaldem

- Reklama -

Útočník Edmontonu Josh Archibald podepsal s klubem novou dvouletou smlouvu s průměrnou roční hodnotou 1,5 mil. amerických dolarů.
27letý Kanaďan, který si zahrál i boku hvězdného Connora McDavida, se mohl stát v létě nechráněným volným hráčem.

Nové kousky! Buď fandou i po setmění

„Myslím, že všechny strany jsou nadšené, že jsme se dohodli s předstihem. Procházíme si důležitým obdobím a mít už v ruce smlouvu je dobrý pocit. Mám jistotu pro sebe i svou rodinu,“ uvedl Archibald.
Rodák z Reginy naskočil v tomto ročníku do 59 duelů, v nichž zaznamenal 12 branek a osm asistencí. Se 160 bodyčeky je pak nejtvrdším hráčem týmu.
Archibald se dohodl s Oilers v létě poté, co strávil předchozí dva roky v Arizoně. Předtím oblékal také dresy Penguins, kteří jej v roce 2011 draftovali ze 174. místa.
Doposud má v NHL na svém kontě 56 bodů (32+24), které nasbíral ve 180 zápasech.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -