- Reklama -

Ellis prozradil, proč bere "jen" 50 miliónů. Obětoval se

- Reklama -

Fanda NHL
Ryan Ellis myslel při podpisu nového osmiletého kontraktu v celkové hodnotě 50 mil. dolarů na více než jenom své zájmy. Reportérům prozradil, že bral ohled i na potřeby klubu.
„Bylo to jenom o tom dosáhnout dohody, která bude fungovat pro obě strany,“ řekl obránce Nashvillu při čtvrtečním setkání s novináři. „Máme tady další kluky, kteří potřebují do budoucna nové smlouvy, a je i na mě, aby vše dobře dopadlo.“
Ellis vstupuje do poslední sezóny své pětileté smlouvy na 12,5 mil. dolarů, kterou podepsal v roce 2014. Od ročníku 2019/2020 bude ročně pobírat více než dvojnásobnou sumu (čtěte ZDE).


KVÍZ: Historické milníky NHL pro fajnšmekry


Pravděpodobně by rád vzhledem ke svým výkonům ještě vyšší částku, chtěl však ponechat Predátorům finanční prostor k zajištění bojeschopnosti o Pohár.

Fanshop týmu
„Pokud se nám zde podaří každého udržet a zachovat týmové jádro, věřím, že můžeme bojovat o Stanley Cup minimálně následujících deset let,“ dodal sedmadvacetiletý rodák z Ontaria.
Nashville má v současnosti pod platovým stropem volných 7,6 miliónů a žádného volného hráče. V příštích letech se ale bude muset ohánět. Gólmanovi Pekku Rinnemu a nadějnému forvardovi Kevinu Fialovi končí kontrakty za rok, talentovanému zadákovi Romanu Josimu pak za roky dva.
Ellisova skromnost tak může přijít mužstvu z Tennessee vhod.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -